Fă-ți pensie pe caz de boală. Am văzut pe cineva pe Facebook care întreba de pensie, că are anxietate.
Nu știu ce sfat să-ți dau, mă bucur că nu sufăr de această boală. Încearcă să ieși mai des cu prietenul tău, poate te ajută.
Să nu te apuci de băut, te rog.
Multă sănătate!
Hmm, este o situație îngrijorătoare dar este de apreciat faptul ca vrei sa schimbi asta la tine și ca vrei sa faci pași în fața. Poți sa faci orice doar sa nu te apuci de băut, o sa îți fie mult mai greu sa lupți cu anxietatea și cu problemele pe care le ai, o sa te adâncești în ele. Începe cu pași mici, ieși cu prietenul cu care ai ieșit mai des, și vezi cum o să te simți. Nu trebuie să fie o mirare faptul ca ai reușit să socializezi cu el, ci o reușită! Ar trebui să fii mândru de tine și să avansezi în asta. Cu un prieten azi, cu altul mâine, iar ușor ușor o să poți să te adaptezi cu oricine.
De asemenea cred ca te-ar ajuta foarte mult să îți creezi niște obiective mici pentru început, cum ar fi: de astăzi încerc să țin legătura și să sun un membru al familiei sau un prieten în fiecare zi; ies în fața casei sau în parc în fiecare zi pentru 5-10 minute, etc. și după ce te adaptezi cu acestea, treci la obiective un pic mai mari, și tot așa până reușești. Îți poate lua mult timp, poate fi foarte greu dar dacă ești ambițios o să reușești. Nu te apuca de băut și de alte minuni, ca o să îți fie mult mai greu decât îți este acum!
Trăim într-o țară de needucați și comuniști.e greu sa te vindeci de anxietate la noi,pentru orice ești blamat,criticat,arătat cu degetul, nu avem moralitate, umanitate!
Am incercat eu așa dar tot nu am scăpat! Pur și simplu nu pot sa scap, e ca un labirint, nu exista ieșire. Simptomele fizice sunt foarte deranjante.
Mulțumesc pentru răspuns!
Crezi ca nu înțeleg? Am trecut și eu prin multe, deși sunt tânără am trăit cat pentru un om de 40 ani…nu mi permit sa comentez de țară pentru ca nu sunt în măsură, dar comunitatea nu este una prietenoasa cu majoritatea persoanelor, mai ales cu persoanele care suferă fie de o tulburare sau de probleme psihice, care trec prin perioade grele. Oamenii nu sunt obișnuiți cu oamenii diferiți, fie ca e vorba de sănătate mintală, de concepții diferite, sau de etnii/nationalitati diferite, majoritatea nu sunt obișnuiți cu altfel de oamenii, alte opinii. Lor le e greu să se adapteze cu noi, și invers. E o luptă grea dar am încredere ca o să reușești să treci și peste problema asta, așa cum ai trecut peste altele, iar în curând o să te scapi și de medicamente, eu sunt sigură de asta!
Ești un om frumos
Eu îmi permit că am fost tratat urat și chiar discriminat!
Dumnezeu sa te binecuvinteze suflet frumos
Mulțumesc! Si eu am fost distriminata, mai mult pe baza tarii din care provin, și problemele de acolo, dar nu numai. Nu prea ai ce sa discuți cu oameni needucați, încerci să ții o conversație cu ei și de la un punct îți dai seama ca e o pierdere de timp & energie. Un om educat știe cum să se comporte cu tine, știe cum să gestioneze orice fel de conversație
Amin, Dumnezeu să te binecuvânteze și pe tine!