anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce unora le e frica?
eu nu am mai fost la dentist de mica si acum cand a inceput o durere de mase insuportabila nici nu ma mai gandesc si mi-e c-am frica de exemplu azi cand m-am sculat pe la vreo 13 si 30 a inceput groaznica durere de masea si nu mai stiu ce sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Dentist.ro a răspuns:

Trebuie sa mergi la dentist urgent! Acea durere de masea acuta poate inseamna o infectie sau o carie ajunsa la nerv. Cu cat mergi mai tarziu cu atata va costa mai mult, ma dura mai mult, va afecta mai mult happy

| misskitty a răspuns:

S- a creat un fel de isterie generala si asta influenteaza. eu mi-am scos 4 radacini de masele.la prima mi-a fost frica, dar la urmatoarele nu mi-a mai fost pentru ca nu aveam de ce.am si plombe puse.depinde si de medic. oricum, du-te.nu e de amanat