| oookrstaooo a întrebat:

De ce urina mea este complet incolora(exact ca apa) si inodora?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Dyalema a răspuns:

Pentru că te hidratezi suficient. Este de bine. Dacă chiar vrei poți duce o probă la un cabinet privat, nu este scump sumarul de urină.

| IrinaMihaela15 a răspuns:

Inseamna ca bei mult prea multa apa, ceea ce e rău deoarece în același timp pierzi electrolizi. Bea apa când simți ca ti-e sete, nu trebuie sa respecți standardul de 2l/zi sau mai mult, iti faci rau singur/a asa.

| Furnicuta000 a răspuns (pentru IrinaMihaela15):

Da, si mie mi se pare o prostie. Eu am inceput intr-un timp sa beau 3 litri pe zi ca asa primisem recomandari de peste tot si mai rau ma deshidratam pentru ca rinichii nu puteau face fata unei cantitati asa de mari si practic elimini apa in loc sa elimini urina si risti sa o dai si in diabet insipid (asa mi-a zis un medic). Cand ii aud pe unii ca beau 5 litri pe zi si ei au 50 kg mi se face rau...