| 000iasmina000 a întrebat:

De ceva mai multa vreme mi se tot rareste parul rau de tot. Cand il spal sau pieptan raman cu ghemuri in palme laughing. Nu folosesc placa sau ondulator si nici nu il supun la cuafuri exagerate (il prind in coada, coc sau il las liber). Tin sa mentionez ca e destul de lungut. Cum ar trebui sa-mi schimb obiceiurile sa nu mai cada atat? Ma refer la reguli de spalat, pieptanat, prins in timpul somnului etc...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| silvius162003 a răspuns:

Buna Iasmina

Poti interveni atat la interior cu ceva vitamine, si la exterior cu o hrana pentru par si un sampon bun.
Eu folosesc masca + un sampon corespunzator tipului de par
http://www.amway.ro/product/5070,satinique-intensive-repair-masque
Pentru mai multe detalalii email : silviu_office@yahoo.com sau skype: silviu_office

2 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

S-ar putea sa ai o anemie importanta sau o carenta de Calciu. Fa analize, du-te la medicul de familie pentru trimitere.

| anka a răspuns:

Iti recomand Aspasia supliment alimentar pentru par, unghii si piele. Respecti indicatiile din prospect si vei vedea rezultate.