| ItalianoVero a întrebat:

De ceva timp am niste dureri sub stern, fix la terminarea cavitatii toracice(unde se "intalnesc" coastele). Durerea se accentueaza la efort; nu este nevoie de efort mare sa ma doara destul de tare.La apasare ma doare.Simt ca si cum ar fi ceva rupt acolo.De la ce ar putea fi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Mergi pentru început, la medicul de familie pentru un consult!
Sănătate!
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
S-ar putea sa fie o raceala intercostala, mergi la medicul de familie sa te consulte.
Te pup!

| AriPinzar a răspuns:

Si eu am patit asa. Te poate durea splina dar asta e putin mai joc in partea stanga. Sau tot in partea stanga cum se termina coastele este pancreasul, poate te doare el. Daca e in partea dreapta e din cauza ficatului.
Daca te doare splina si ai probleme cu diabetul iti sugerez sa mananci ceva dulce urgent pentru ca ti-a scazut glicemia. Si daca nu ai probleme sepoate de la efort fizic, nu e nevoie de prea mare. Daca te doare ficatul trebuie sa faci o vizita la medic.
Senzatia de ceva rupt ti se pare, acolo te doare ceva, nu e rupt nimic.

Sper ca te-am ajutat!