| Dcide5 a întrebat:

De ceva timp am o problema (Putin mai mult decat un an), cateodata, dupa ce stau in telefon sau pc (timpul nu are importanta, cateodata se intampla si cand stau 5 minute, si 1 ora) si am nevoie sa ma ridic pentru ceva, mi se albeste in fata ochilor si aud un fel de sunet in urechi. Prima data mi s-a intamplat acum un an, cand plecam in alta camera sa iau ceva, mi s-a facut alb in fata ochilor, am lesinat cred. Am fost dus la spital si mi-au cusut barbia pentru ca am cazut pe podea si mi-am facut o rana destul de grava. A 2-a data a fost intr-o biserica, nu obisnuiesc sa ma duc la biserica, dar familia mea merge 1 data in an pentru nu stiu ce ritual care te obliga sa iai vin cu paine... nu conteaza.
In interiorul bisericii a inceput sa ma doara capul, in timp ce imi faceam loc printre oameni iar mi-a venit acel alb in fata ochilor si eram ametit, totusi am reusit sa ies, m-am asezat pe o banca si mi-am revenit.

Dupa toate astea tot obisnuiesc sa patesc incidente din astea, in mare parte acasa.

Vreo idee?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| KillaNoFilla a răspuns:

Pete albe sunt un after efect nu o cauza deci stai linistit nu ai probleme cu ochi sau neuronale.

Cauze posibile de lesin:
Tensiune proasta
Tiroida dereglata
Lipsa vitamine(putin probabil)
Probleme cardiovasculare.

Vezi la medic!

5 răspunsuri:
| Lina1993 a răspuns:

In primul rand, cand ai ajuns la spital sa-ti coase barbia, nu s-a ingrijorat niciun doctor sau parinte de faptul ca tu ai lesinat? ar fi trebuit sa te consulte de urgenta! De cele mai multe ori, starile astea sunt provocate de anemie (lipsa fierului) dar in cazuri putin mai grave, poate fi vorba despre o problema cu vederea care in timp, se va accentua. Spune-le neaparat parintilor sa-ti faca un control.

| Dcide5 explică (pentru Lina1993):

Eu am miopie, are legatura cu asta?

| Ara997 a răspuns (pentru Dcide5):

Da, problemele de vedere pot afecta echilibrul, poate ai si alte pb medicatle, un consut la neurolog ar fi binevenit

| Lina1993 a răspuns (pentru Dcide5):

Categoric da. Trebuie sa mergi cat mai repede la consultatie, pana nu va ajunge sa-ti afecteze vederea si mai tare.

| manuemanoil a răspuns:

Nu mai sta pe pc, si du-te la un doctor nu e de gulma.