Deci ai gasit scuze sa amani... ceea ce iti va aduce risc.
Dupa cum am spus, ai familie si ei te pot ajuta ca de aia ai parinti care se pot imprumuta pentru sanatatea copilului lor.
Daca esti elev, te poti opera pe gratis cu trimitere de la medic direct in spitalul din orasul unde elocuiesti.
Ma rog, este riscul si sanatatea ta si daca vrei sa ignori, atunci este doar problema ta, desii eu ti-as dori sa ai mai multa intelepciune si sa faci ceva acum, cat inca se poate repara problema ta.
Sanatate multa!
Asta daca nu cumva intre timp se va agrava si vei ajunge in urgenta cu boasele umflate, fiind in situatia sa ramai fara unul.
Cât se poate agrava în câteva luni? Doctorul mi-a prescris doar niște calmante și mi-a spus că mă pot opera dacă mă voi decide, nu a spus că se va agrava.
Daca amani operatia, uite aici ce complicatii poate cauza varicocelul:
"Reducerea dimensiunilor testiculului afectat – nu se cunoaste cauza exacta a acestei complicatii, insa in unele situatii varicocelul poate cauza ATROFIE TESTICULARA.
INFERTILITATE– varicocelul poate creste temperatura la nivelul testiculelor, afectand procesul de formare a spermei, precum si calitatea acesteia"
https://www.doc.ro/......poate-avea
Am citit despre asta, și de asta vreau să mă operez odată, dacă aș avea bani și timp
m-aș duce și acum...
Trebuie doar sa vrei, ca bani poti imprumuta la de familie si prieteni si timp exista intotdaeuna pentru o problema de sanatate grava.
Operatia dureaza putin si stai in spital 1 singura zi.
Deci nu ai nevoie de cine stie ce timp sau concedii, maia les ca ti s eva da concediu medical.
Motivele pe care le aduci tu aiz si aici nu sunt reale, dar starea ta de sanatate este, fiindac maine sua poimaine poti sa tii se agraveze probelma sis a ajungi in spital, la urgenta pierzand un testicul, sau dupa ce te operezi peste 1-2 ani, cand zici tu ca ai bani, te anunta ca esti infertil...
Cu ce te ajuta amanarea asta?
Familia nu mă poate ajuta și nu am prieteni. Nu aș amâna, dar nu am banii necesari acum, vreau să termin și anul ăsta de liceu și după ce mă angajez să mă operez...
Deci ai gasit scuze sa amani... ceea ce iti va aduce risc.
Dupa cum am spus, ai familie si ei te pot ajuta ca de aia ai parinti care se pot imprumuta pentru sanatatea copilului lor.
Daca esti elev, te poti opera pe gratis cu trimitere de la medic direct in spitalul din orasul unde elocuiesti.
Ma rog, este riscul si sanatatea ta si daca vrei sa ignori, atunci este doar problema ta, desii eu ti-as dori sa ai mai multa intelepciune si sa faci ceva acum, cat inca se poate repara problema ta.
Sanatate multa!
Salut! Eu nu am trecut niciodată prin ce treci tu dar prin ce am citit iti recomand sa vorbești mai mult cu medicul tău despre aceasta situație și procedurile necesare referitoare la aceasta boala și după caz, desi eu recomand, sa mergi la ginecolog pentru a vorbi despre problema asta cu fertilitatea. Iti mai sugerez sa citești și despre în ce consta procedura. Desi eu nu am trecut prin așa ceva cum am menționat mai sus, verișoara mea a făcut-o și la ea a decurs bine și în prezent nu are probleme cu fertilitatea. Cred ca cel mai bine momentan ar fi sa nu mai fi atât de speriata de procedura și sa o consideri ca pe un lucru bun și sa iti dai seama ca ești norocoasa ca ai descoperit-o acum și nu mai târziu în așa fel ca nu a avut neaparat timp sa te afecteze.
Scuze dacă m-am exprimat greșit, am vrut să spun că vreau să am copii ca tată, sunt băiat, dar mulțumesc pentru răspuns!
Cu drag! Scuze ca nu mi-am dat seama.