Eu am urmat o dieta nesanatoasa si m-am ingrasat 14 kg in 4 luni maxim.
Dimineata (5:30)un bol de ovaz cu lapte
Paste fierte simple(macaroane 300-400g)
un "burger" de casa cu 4 felii(au la lidl 4 felii cu 3 lei si le prajeam cateva min pe tigaie de mici)
3 felii de paine toast bagate in oua si prajute
iaurt
o omleta de 3 oua
dupa ce mancam tot cam in 1 ora mai stateam 2 ore si apoi ieseam la alergat 3-4 km...
Pranz (12:00)
Iar paste dar aici mai slab putin (200 grame) melci, scoici sau spirale.
Sau in loc de paste, orez fiert fara sare si cu putin brocoli fiert in apa cu "vegeta"sau delicat cu i se spune.
Plus inca un "burger" cu 4 felii(paine si carnea aia si branza topita felii)
O banana sau un kiwi
Dupa 2 ore mergeam la cursuri.
Seara(pana in maxim 20:30 ca dupa ora 21-22 ficatul incepe sa isi opreasca functiile)
-Ceva mai "light" :
O ciorbita sau supa
Felul doi(un pireu, o tocana)
Un mar sau o portocala.
Apoi pe la 21:00-21:30 faceam cateva exercitii (genuflexiuni, flotari, sau abdomene)
Cam atat si din Septembrie 2014 pana in Ianuarie 2015 am luat 14 kg. de la 60 acum am 73-74 si dupa ce a intrat rutina cu mancarea am uitat ca manac sa ma ingras de abia cand spuneau oameni "Vai te-ai ingrasat ce bine iti sta " atunci am renuntat la "regim" si acum ma pun pe alergat si exercitii sa dam putin din grasime jos pe unde trebuie. Succes sper ca te ajuta cu ceva. A eu incercasem inainte si pastile si vitamine si degeaba pana nu am facut un regim calumea nu am avut succes.
Multumesc mult! Chiar mi-a placut raspunsul si o sa incerc aceasta dieta
Multumesc, aa si desigur nu alergam zilnic 2-3 zile pe saptamana si mai manacam ci dulciuri din cand in cand.
Mananca mult, mancare, dulciuri, nu enaparat prajeli. Evita cat mai mult miscarea
La farmacie sunt niste pastile de ingrasat.Cunosc pe cineva care a avut aceeasi problema si a luat niste pastile de la farmacie. Funda?
dobrin1019 întreabă: