Cand simti ca apare nu mai ai cei face, decat sa astepti sa apara si sa treaca.
Nu mai iesi pe afara cand bate vantu si este racoare.De regula asa apare in anumite conditii.
Odata ce apare nimmeni si nimic nu poate rezolva.De ce intrebi tu remedii naturale nici pomeneala, nu face fata nici un medicament ori unguent de care o fi el.Nici Hristos nu are cei face.
Dar odata aparut ce poti face, este sa foloseste un unguent ABREVA se numeste.Este f scump, cel putin la mine costa undeva la 20$ parca, daca nu 30.
Si eu am herpes,dar de regula apare primavara, toamna cand e mai racoare si bate vantu si eu ies afara si stau mult timp afara.
Am incercat sa dau cu unguentul asta inainte, zic dau preventiv, tiai si gasit nimic, apare indiferent cu ce ai da.
Singura chestia cu Abreva este ca trece mai repede, dupa ce apare.Asta e cel mai bun unguent pentru herpes din cate am vazut.Este facut de Germania, deci ar trebuie sa il gasesti si prin RO
Eu iti recomand alifia de galbenele o poti gasi la farmacia icearca sa te dai in fiecare zi de 3 ori timp de o saptamana sau 2 daca nu dispare poti sa te duci la medic