| eubahhh a întrebat:

De ceva timp incepe sa'mi fie cald dintr-o data si parca ma sufoc nu pot respira! oare ce am? maica-mea spune ca poate am probleme cu tiroida ca ea a avut! mi-e frica!

Ce pot avea? help sad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Poti avea probleme cu tiroida, sau un astm bronsic.
Pateam si eu chestia asta pe la 12-15 ani, era probabil din cauza stressului de crestere, combinat cu un astm bronsic alergic. Am scapa de problema, dupa ce mi-am facut analize amanuntite, facand sport in aer liber.

| dichi a răspuns:

Puteti urma preventiv un tratament naturist pentru tiroida cu ceai sau tincutra. Este 30 de lei si poate fi achizitionat de pe siteul http://www.tratament-naturist.com.ro/......i-Naturist

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai tinut regim? Poti fi anemica dar pot fi o mie de alte cauze, se pare ca ai facut o depresie, afla cauza si analizeaza-te este pe fond emotional, sper sa fie asa, oricum mergi la medic.

| Tavy_4543 a răspuns:

Te asigur ca 99% este anxietate provocata de vreo depresie