| FerrariFan a întrebat:

De ceva timp ma doare genunchiul foarte tare cand alerg, sau cand ma las cu greutate pe el....de la ce ar putea fi?; nu ma durea pana am alergat foarte mult la fatbal odata. ce as putea sa fac sa nu ma mai doara? niste exercitii sau ce altceva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| TJohannaB a răspuns:

Stiu cum e, dar mie mi se întâmpla si sa mi se lase in jos. Trebuie sa încerca sa nu te mai forțezi la fotbal, cand alergi.

| TJohannaB a răspuns:

Stiu cum e, dar mie mi se întâmpla si sa mi se lase in jos. Trebuie sa încerca sa nu te mai forțezi la fotbal, cand alergi. Si sa l ma masezi din cand in cand.

| alex0110 a răspuns:

Si mie mi s-a intampat asa chiar mai rau (cand mergeam). Vei vedea ca, peste cam o saptamana va trece. happy Se mai poate sa fie altceva: ai facut zilele astea sport mult sau ceva greu (inainte sa te doara)? Daca imi raspunzi iti voi zice ce e.

| FerrariFan explică (pentru alex0110):

Da...dar dupa ce am jucat atunci fotbal...ma tine pana acum(de 6 luni aproape) si tot ma doare dar nu stiu ce sa fac

| alex0110 a răspuns (pentru FerrariFan):

Nu, nu cred ca e ca la mine. Scuze pentru timpul pierdut.