| RoadToNowhere a întrebat:

De ceva timp ma doare piciorul drept, mai exact la tibie. Tin sa mentionez ca am Artrita Cronica Juvenila. Acum 8 ani am fost diagnosticata,dar dupa mult timp urmat de un tratament,durerile au incetat. Doctorita a spus la momentul respectiv,ca durerile s-ar putea sa revina la un moment dat. Nu tin minte sa ma fi lovit,nu am absolut nici o vanataie,iar de umflat nu este. Pot sa merg,sa alerg bine, dar cand apas putin pe os ma doare. Sa fie oare de la frig? Sa am o sensibilitate? Sau este altceva? Puteti sa ma ajutati? Fundita happy.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| SimonaCristina a răspuns:

Primavara si toamna revin durerile. Incearca sa nu stai dezbracata, sau in curent, nu fa abuz de aer conditionat, repeta tratamentul cu antiinflamatoare recomandat, evita sarea si cresterea in greutate. Sanatate! Fundita?

1 răspuns:
| cristeaflaviurafael a răspuns:

Cred ca ai reumatism ai ceva probleme cu frigul stai mai imbracat mananca sanatos mai consulta doctorita