Da si unele chiar fatale! Sunt destul de periculoase. Incearca pe cai naturale sa te ingrasi daca asta vrei!
Nu am fost atent la intrebare! Credeam ca te referi la cele care accelereaza intarirea muschilor!
@kratos, omule mai multa atentie la ce spune cel care intreaba si la ce ii raspunzi tu! Fatale?! Proteine cu carbohidrati!? Il dezinformezi!
@evox, carbohidratii si proteinele nu prea au efecte secundare, poate doar niste cosuri pe brate sau fata, din cauza toxinelor pe care corpul le elibereaza prin transpiratie.
Pentru mai mult informatii de specialitate viziteaza comunitatea getfit.ro
Numai bine, Shin
Buna @evox, iti spun din proprie experienta caci si eu am facut sala timp de 3 ani, si am incercat diferite tipuri de proteine si carbohidrati si nu am avut nici o problema de sanatate.
Insa daca vrei sa castigi in greutate si sa poti sa iti dezvolti o masa musculara adecvata, trebuie sa stii ca proteinele la cutie gen: Gigant Pro Mass, sunt un supliment alimentar pentru organism atunci cand depui un efort fizic ai nevoie de multe calorii si proteine, dar acestea nu iti inlocuiesc mancarea obisnuita.
De aceea iti recomand pe langa suplimente, sa mananci cat mai des, chiar daca nu din abudenta, pentru ca organismul tau are nevoie la un efort fizic sustinut.