Toata lumea se leaga de fumat Daca te duci la doctor si te doare capul te intreaba; fumati? Daca te doare piciorul la fel Daca te doare inima la fel Deci indiferent ce ai daca fumezi inseamna ca din cauza acea Eu cunosc batrini care au fumat de la 10 ani si au mai facut si razboiul si nu au nimic Deci sa revin cu intrebarea ta Nu din cauza tigarilor Eu cred ca este o dereglare a sistemului tau care la o anumita varsta sufera modificari si este normal Ca si indicatii este bine sa maninci cit mai multe fructe miscare multa la fel si odihna si incearca fara prea mult stres Trebuie sa ai incredere in tine Conteaza enorm Si nu te lasa Fi tare Pa
Da, ai probleme cu plamanii. Mergi cat mai curand la medicul de familie pentru consultatie si radiografie pulmonara.
Http://www.itips.ro/......1383.html. Fumatul in nici un caz nu face bine la plamani!
Poate este bine sa mergi la medic. Intreb si eu, care e limita care te hotaraste sa mergi la medic. Fumatul e bun, dar nu pentru sanatate. LA varsta ta, lucrurile bune cat si cele rele se pot intampla f rapid.
Mergi la medic, lasa fumatul, fa miscare si mananca bine.
Cel mai bine te lamureste medicul. Nu fumatul este in principal cauza acestor probleme, dar fii sigura ca si el a contribuit si a ajutat!
Plaminii nu dor. apoi daca nu faci febra /tusea nu e seaca ...deci nu are legatura umflatul degetelor cu plaminii.este cu totul altceva.mergi la medic si iti va spune. deci plaminii exclus
Hmm... Du-te la doctor si fa un control si la plamani si la inima si ma rog.
Am fost si eu internata in spital cica pentru boli de plamani din cauza unei rude...si m-au tinut 10 zile sa fac analize si sa-mi spuna ca sunt foarte sanatoasa.
dobrin1019 întreabă: