| Razvan4414 a întrebat:

De ceva timp, nu e neaparat actuala treaba, simt mai de mult acest lucru, dupa ce mananc(nu stiu ce) stomacul mi se da peste tot.Simt asta inspre seara si incep sa ragai, dar cu un miros insuportabil aproximativ ii zic eu "öua stricate".Ziua urmatoare stomacul meu o ia razna, dureri de stomac insuportabile si tot acel ragait insuportabil persista. Aproximativ 1 zi ma tine in dureri si mirosuri de-alea. Imi puteti spune ce as putea avea? Va multumesc sad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Cred ca ai helicobacter pylori. Aceasta afectiune da halena.
http://medlive.hotnews.ro/......teaza.html

| GutuvanMorgan a răspuns:

NU te "imbuiba". Stomacul e supraplin si nu poate digera ce i-ai dat ( carne grasa, mancare unsa, prajeli, oua etc) NU bea 2-4 zile decat sucuri naturale din fructe stoarse de tine, si supa de pui cu legume. Cat despre ...eructat, da-i drumul, e sanatos. Si NU manca si de trebuie si de nu. Mananca doar atunci cand ti-e cu adevarat foame, nu de plictiseala. Evita snack-uri, sandvisuri, prajituri, o perioada. Bafta

| mihaelaic a răspuns:

Salut, ceea ce descrii tu este destul de greu de suportat psihic, mai ales dacă durează mult timp... Nu ştiu ce ai putea să ai, primul gând mi-a fugit la reflux gastroesofagian, deşi nu cred că respecţi întocmai... Ştii ce sfaturi ţi-aş da totuşi? Eu le folosesc atunci când am astfel de probleme, deşi mi se întâmplă extrem de rar, din fericire: mănâncă mai multe fructe şi legume, vei vedea că organismul tău se va mai calma şi bea multă apă. Ce îţi spun eu te va ajuta să îţi mai cureţi puţin din organism, pe inteior, de toxine. Fructele îţi vor ameliora simptomele.