| runnn a întrebat:

De ceva timp nu prea mi-e bine deloc, nu am timp sa ma duc sa-mi fac niste analize, si nici nu sunt sigura ca e prea grav, dar na, ma ingrijoreza oarecum starea mea de sanatate. Pai, de la o vreme ma doare ingrzitor capul, acum cateva nopti m am trezit ca ameteam foarte tare si ca nu pot dormi din cauza durerii. nu pot vedea f clar departe, am fost la oftalmolog, si mi s a spus ca nu poate vedea nimic in neregula cu ochiul meu. Pe langa asta simt uneori acea stare de "moleseala" ( am auzit ca asa se spunehee hee ) pe care o ai cand esti foarte racit. Sunt obosita mai tot timpul si nu ma satur niciodata cand beau apa. thinking m-am lovit, o lovitura destul de usoara, zgarietura... din care mi-a curs exagerat de mult sange straight face. Nu mi s`a mai intamplat asta niciodata.
Se poate sa fie din cauza oboselii? Aveti vreo idee ce poate fi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| doctoressa a răspuns:

Buna! Simptomele tale ar putea fi in contextul unui diabet zaharat sau chiar insipid, insa pot fi si alte cauze. Ar fi bine sa mergi la medic pentru consult si investigatii. Multa sanatate! http://www.i-medic.ro/boli/diabet-insipid

| joric464 a răspuns:

Du-te si fa urgent analize eu invat la medicina si iti spun ca daca consumi mai mult de 3 litri de apa pe zi obosesti ametesti acesta este diabetu saharat