Buna.
S-ar putea sa ai spasmofilie ( miscarea involutara a muschilor).
Te sfatuiesc sa te duci la medicul tau de familie pentru un consult si un set de analize. Medicul tau de familie o sa iti spuna exact ce ai.
De mers la doctor, voi merge sigur, dar nu stiu cand. Am atatea probleme pe cap, incat nu stiu pe care s-o rezolv prima. Am cautat pe google despre spasmofilie: http://www.sfatulmedicului.ro/Educatie-pentru-sanatate/spasmofilie_10895, am citit tot ce scria aici si nu am NIICUNA din acele simptome in afara de spasme. Posibil sa fie doar lipsa de Ca, Mg?
Imi aduc aminte ca acum cateva luni cand m-am ridicat brusc m-a luat ameteala si am inceput sa respir mai greu, m-am panicat, simteam ca mi se contracta muschii si ca respir si mai greu(poate eu respiram normal, dara asa mi se parea mie)..am iesit afara la aer si m-am calmat. Posibil sa fi fost o criza de spasmofilie? E la fel ca cea descrisa pe acel site care l-am dat acum cateva zile. Tie ti s-a intamplat?
Nu stiu, eu am mers la medicul meu de familie ( cam acum 2 ani). Nici un medic nu lucreaza in weekend.
Si parerea mea e ca mai bine te duci la medicul de familie, iar daca nu se pricepe, o sa iti dea trimitere la alt medic ( conpensat sau gratuit - la fel si tratamentul).
1 medic
2 ecografie
3 nu stiu darrrrrr stiu ca vei muri inainte sa implinesti 10000000000 de ani
Andreea_Deea_1999_quMo întreabă: