Bună.
Poate fi o ciupercă de piele, mergi la dermatologie. Poate fi de asemenea și o reacție adversă a medicație primite la spital!
Sănătate.
Pa, pa.
Sincera sa fiu.asta nu mi sa-ntampat niciodata. si nici n-am auzit de asa ceva. poate fi posibil si acest lucru.ca ai luat boala din spital. sfatul meu este sa te duci la un termatolog sa ai un consult medical profesional specializat cat si pentru siagnosticare sar si pentru tratament poate ma insel poate este si din cauza vremii desi nu cred, un sfat este bine venit. draga mea eu iti urez multa sanatate si sa te faci bine cat mai curand. un alt sfat, dupa ce mergi la dermatolog si-ti prescrie tratamentul, este sa intrii pe net si sa te documentzi cat mai mult.bafta te-a pOpacit
Parerea mea este sa mergi la doctorul de familie si sa-i arati roseata de pe scalp si sa-i spui ca ai fost internata. S-ar putea sa fi avut intoleranta la un medicament sau sa fie o ciuperca sau iritatie a pielii. Bine ar fi sa te vada un dermatolog, daca zici ca ai mai demult roseata. Succes!