| midnattsol1408 a întrebat:

De ceva timp simt o durere in partea stanga a abdomenului atunci cand ma inclin spre stanga. Imi puteti spune cam ce organ intern este acolo sau ce ar putea sa insemne durerea asta? Se simte ca o intepatura; durerea este suportabila si nu o am in fiecare zi, doar in anumite zile, de exemplu, ieri si astazi nu m-a durut deloc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| doctoressa a răspuns:

In partea stanga a abdomenului se gasesc: stomacul, o parte din lobul stang hepatic, colonul stang, splina, ovarul stang. Daca durerea persista ar fi bine sa te vada un medic.
http://www.i-medic.ro/simptome

| petrescuionut a răspuns:

Intindere musculara nu cred ca este ai ceva la ficat sau plaman, du-te la spital nu mai cre sfaturi pe net ai ceva acolo

| meatloaf a răspuns:

Ar putea fi fierea, poate mananci mancaruri grase, sucuri acidulate sau dulciuri care nu iti priesc.mai poate fi splina, de la oboseala sau colonul.sa nu fie colon iritabil ca e naspa.mai bine mergi la doctor! bafta!

| midnattsol1408 explică (pentru meatloaf):

E foarte posibil sa fie ce ai spus tu, despre fiere! Am observat un lucru, in zilele cand nu beau suc sau nu mananc dulciuri/mancaruri care sa contina zahar nu simt nici o durere.