| cpt a întrebat:

De ceva vrema ma jeneaza spatele mai exact in partea dreapta a coloanei sub "aripioara", ma jeneaza cand ma scarpin, frec sau "ciupesc" pielea in aceea zona, este ca si cum as avea o vanataie exact aceeasi stare de discomfort o am.

Nu am absolut nici cea mai mica idee de ce sau ce ar putea sa fie.

Nu exista nici un semn, nici o vanataie nimic, practic numai cand ating mai tare, ma scarpin sau frec imi da acea stare de discomfort foarte asemanator cu o vanataie cand este atinsa.

Multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Ai probabil, o deviatie de coloana. Du-te la medicul de familie neaparat, sa-ti dea trimitere la un ortoped.

| luisika a răspuns:

Si eu am patit la fel! Nu te speria, eu zic ca nu e nimic rau, poate ai facut o intindere musculara sau te-ai lovit si nu ti-ai dat seama!:*