| Lolittaa a întrebat:

De ceva vreme a inceput sa ma doara foarte rau stomacul, in ultima saptamana in fiecare zi, simt ca ma arde nu stiu cum sa explic dar doar in partea stanga.Tin sa mentionez ca de 6 luni iau un tratament cu claritromicina/doxicilina recomandat de dermatolog impotiva acneei, sa fie oare de la acest antibiotic?sad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Ambele antibiotice sunt foarte toxice pentru stomac si NU pot fi luate mai mult de 14 zile consecutiv. Daca ai luat 6 luni antibiotic continuu, inseamna ca ai inteles gresit recomandarea medicului. Opreste administrarea imediat si luni dimineata prezinta-te la medic.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Și nu ți-a prescris nimic pentru protecția stomacului cât și a ficatului?
Trebuie să te adresezi medicului care ți-a prescris antibioticul sau medicul de familie pentru o evaluare medicală curentă.
Sănătate!
Pa, pa.

| Lolittaa explică (pentru Legiuitoarea):

Nu mi-a prescris nimic pentru protectie sad.

| giony54 a răspuns:

Sigur este de la el si este bine sa nu mai continui sa-l ei si sa-i spui doctorului ce face tratamentul lui si sa ceri explicatii pentru ca provoaca ulcer si nu trece acneea in niciuncaz.

| celmaibun1 a răspuns:

Cine e CRETINUL SI DOBITOCUL care ti a prescris antibiotice pe o perioada asa de mare? Sa l dai in judecata. Si tu esti o nebuna de legat. Stai sa vezi semne pe viitor ce o sa ai de la acest tratament facut. Iti zic doar o varianta ce s ar putea intampla in viitorul tau : poate in viitor ai sa prinzi o infectie pulmonara cu vreun stafilococ, si cum corpul tau nu o sa mai reactioneze la antibiotice nu ti va ramane decat varianta cumpararii de prosoape si cosciug. Baga in continuare antibiotice in tine. Sa ti mai spun cateva boli pe care le vei putea avea in viitor care iti vor pecetlui soarta? hai sa ti spun : meningite, enterocolite, salmonele, etc etc etc. Eu zic sa incepi sa strangi bani pentru drumul vesnic pentru ca ti ai afectat si ficatul si alte organe cu mizeria asta de tratament.

| Lolittaa explică (pentru celmaibun1):

In fiecare luna mi-a prescris acelasi lucru, impreuna cu claritromicina aveam vitamina A+D2, B6 si E iar local administram zineryt. Da poate sunt nebuna sa iau 6 luni tratamentul dar cand te vezi ca un monstru cu ce ai pe fata, crede-ma ca ajungi in stare de orice. Acum mi-au trecut si devin constienta de urmarile tratamentului.

| celmaibun1 a răspuns (pentru Lolittaa):

Ia ti storcator si fa suc de mere si Orange si da ti pe fata