| Kodokuna a întrebat:

De ceva vreme am inceput sa am un fel de dureri, ca niste intepaturi ritmice, pentru cateva secunde, in stanga pieptului, unde ar trebui sa fie inima. La inceput erau mai slabe, dar au inceput sa fie mai dese si mai lungi. Avand in vedere ca tatal meu are ischemie cardiaca, ar trebui sa ma ingrijorez? Sau se poate sa fie din cauza stresului excesiv sau a lipsei unor substante din organism?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Darcklight a răspuns:

Du-te la doctor si o sa rezolvi problema!

| Cocochannel a răspuns:

Mergi la un cardiolog, fa-ti un EKG, niste analize si vezi unde e problema. Poate fi si o insuficienta irigare cu sange a muschiului cardiac, cum zici tu (ischemie). Poate fi o angina pectorala tranzitorie, dar cel mai bine te poate ajuta medicul.Mergi neaparat, si multa sanatate!

| Madeleine94 a răspuns:

Cred ca e din cauza stresului...bea seara ceai de tei citeste secretul de rhonda byrne si o sa te calmezihappy