Mno fain. Odată "binedispun" și eu pe cineva și sunt trimis la nani nani
Esti micuța. Te iert.
Și mie mi ai transmis o stare ok
O seara plăcută. Gata nu mai da feed-back ca ma' îndrăgostesc '
Mergi la cineva sa te vada, doctor, dar unu ce se pricepe.Nu lasa pe nimeni sa iti faca spalaturi la urechi,sau mai stiu eu ce rahaturi.
Doara sa te verifice,se uita cu o chestie sa vada daca ai ceara,ori ai putea avea infectie.
Deci cel mai indicat sa mergi sa faci un control.
De tinitus ce spune ceva aici,bate campii,nu vad ce legatura sa aiba tinitus cu cardiologia sau tensiunea.
Deci raspunsul ala ce l-ai dat castigatir este gresit total.
Tinitus este atunci cand auzi zgomote si cand nu sunt zgomote, daca intelegi ce zic.
Daca ai tinitus atunci ramai asa, dar sa stii mai intai ce ai. Tinitus nu are rezolvare, stai asa, daca trece dupa max un an ai noroc, daca nu trece in 8 luni la un an,asa vei ramane mereu.
Tinitus nu are absolut nici o legatura cu tensiunea,nici cu cardiologia nici cu altceva.
Pur si simplu nervii aia sau senzorii aia auditivi, aia care trimit semnalale sonore la creier o iau razna, incepe sa trimita si semnale false, adica de la ei fara sa le receptioneze din exterior.
Asta e tinitus nu cardiologie nu peste prajit.
Cauta si tu cei tinitus si o sa vezi ca zic bine, nu ce spune altul cardiologie rahat pansat.
Deci de ai tinitus nu te mai duce pe nicaeri sa incerci sa rezolvi, este pierdere de timp si bani irositi.Indiferent ce vei face nu vei rezolva absolut nimic, asta daca ai tinitus.
Inca ceva, nu se spune urechie se spune ureche ok? E bun bafta si du-te la control.
anonim_4396 întreabă:
Qwertyuop2389 întreabă: