| ggfekete a întrebat:

De ceva vreme am niste probleme noaptea....ma trezesc...nu ma pot culca vreo 2 ore si dupa aia hai ca pana la urma adorm, dar dupa ce adorm brusc ma trezesc, nu pot deschide ochii, nu ma pot misca si se aud sunete foarte tari de exemplu acum am auzit niste artificii si m-am trezit pana la urma...e ora 4 dimineata si îmi e frica sa mai dorm....ma poate lamuri si pe mine cineva? Ca pe net am gasit fel si fel de raspunsuri cum ca vine o vrajitoare si nu stiu ce...dar nu cred în de alea

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| TrăieşteClipa a răspuns:

Fenomenul a fost numit sleep paralysis si s-au emis mai multe sute de ipoteze despre ce ar putea sa fie.
Din proprie experienta stiu ca in acel moment esti la hotarul dintre doua lumi.Cea fizica in care suntem obisnuiti sa traim si primul nivel din lumea invizibila despre care cei mai multi habar nu au ca exista.
Daca iti invingi teama poti explora in voie lumea care tocmai si-a deschis portile pentru tine.
Este primul nivel. Daca evoluezi poti sa treci la urmatoarele.Nu se poate intampla nimic rau in aceasta faza.
Frica si propria minte iti vor fi cei mai mari dusmani.
Ai ocazia sa vezi ce inseamna de fapt o infima parte din adevarata realitate.

| Holy2010 a răspuns:

E paralizie de somn. Nu are nici o legatura cu paranormalul. Fie ca crezi sau nu, nu exista vrajitoare! Nici Mos Craciun :)
http://www.doctor.info.ro/paralizia_in_timpul_somnului.html