Mi se intampla si mie, dar incerc sa n-o bag in seama si sa evit obiectele metalice care ar putea sa ma curenteze.
Se intampla nu numai in cazul in care apare stressul... se numeste energie statica... Daca ai un aparat de masura poti incerca sa masori... Cand eram mica ma amuzam pe seama acestui fenomen si ma jucam cu ustensilele de masurat ale tatalui meu. Nu e ceva de care trebuie sa fii speriata. Asa se explica si unele fenomene de telekinezie.
Bună.
Ești încărcată cu prea multă energie pe fond de stres. Este o reacție normală a organismului dând semne de suprasolicitare.
Un repaus de odihnă, plimbări în aer liber, ruperea pentru un timp de viața cotidiană este cel mai bun terapeut antistres.
Deci, mare atenție.
Pa, pa.
Si eu la fel, incredibil. vorbesc serios, uneori imi este frica sa ma apropii de cate un lucru care este metalic.mai alea cand cobor din masina si deschid usa, daca ma vezi, lesini de ras.cobor usor si incerc sa nu ating portiera, dar de fiecare data trebuie sa scot un tipat.la inceput am crezut ca este vorba de toalele pe care le pun pe mine, prin frecare se electrizeaza, de vreo 2-3 zile, chiar am curaj sa deschid clapa de la masina de spalat vase sau portiera de la masina, cu toate ca sunt mai stresata ca niciodata. diavola are dreptate, se numeste energie statica. uneori pot face praf un aparat de fotografiat digital, de exemplu, daca esti incarcata cu energie statica.inainte de a atinge lucruri electonice de mare finete(foarte sensibile)trebuie sa atingi ceva metalic, altfel chestia electonica se strica.nu te speria, este normal.