| ayanna_2449 a întrebat:

De ceva vreme, mai exact de cateva saptamani de cand a decedat cineva apropiat din familie, ma preocupa sa stiu mai multe despre un subiect mai putin obisnuit, moartea, moartea subita in somn, cauze, etapele producerii ei si altele. In decursul cautarilor mele am gasit aleator subiecte legate de otravire si spre uimirea mea am citit ca un corp otravit emana un miros dupa ce moare.Cred ca e bine de stiut cat mai multe informatii si despre aceste lucruri pentru ca nu stim niciodata cand ne lovim de ele. M-ar interesa mai multe informatii legate de otravire, tipuri de otravuri, de mirosurile degajate de cadavru, simptome, etc. Va multumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Empathizer a răspuns:

Uite aici un manual de medicina legala, pe care il poti descarca gratuit: http://www.filehost.ro/391885/Medicina_legala_manual_pdf/

| gigicotlet a răspuns:

In cazul surveniri mortii prin otravire fie ca e accidentala/voluntara sau intentionata de terti..principalul mijloc de identificare este hipersalivatia care persista si post-mortem pana la 72 de ore. daca a murit in somn brusc mirosul e mult mai persistent pentru ca sistemul digestiv inca nu si-a facut treaba iar gazele continua sa iasa, fata de un corp care a zacut in spital si nu a mai mancat de 2 saptamani.

Întrebări similare