| sssSnake a întrebat:

De ceva vreme mi-a spus un prieten de-al meu ca am un fir alb, dar nu l-am luat in seama...acum ceva zile mi-a spus ca sunt mai multe fire albe.As vrea sa stiu motivul pentru care imi cresc fire albe, si daca exista ceva "tratament" impotriva cresterii firelor albe.Mentionez ca am 16 ani happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| anad a răspuns:

Motivele aparitiei firelor albe sunt multiple si pot tine atat de bagajul genetic al fiecaruia cat si de factorii de mediu si stilul de viata:stresul, alimentatia dezordonata si fara vitamine, insomnia etc. Cateva informatii si recomandari la ttp://www.benessere.ro/Frumusete/490/Fire-albe-timpurii.html

10 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

De obicei cand esti foarte stresat apar aceste fire albe.

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Stiu pe cineva care a albit in prima saptamana la Puscaria Jilava...
De la stres.

| unicka a răspuns:

Stresul e o cauza

| biancag a răspuns:

Poate fi ceva ereditar, si mie au inceput sa imi apara fire de par albe de pe la 20 si putin de ani si stiu sigur ca la mine este ereditar pentru ca tata a fost la fel happy

| yoyodedeea a răspuns:

Si eu am fire albestraight face
colegii mi-au bagat cateva variante:
-stres
-firele albe inseamna noroc
-si ca sunt inteleaptalaughing...cum sa nulaughing

| Mony_4137 a răspuns:

De la stres sau din nasterehappy
Eu am o suvita, nu e chiar din nastere, ci de cand am fost micahappy

| denisa0906 a răspuns:

Ti`o trecut vremea laughing big grin tongue bine e o gluma.pai si eu am avut unu si lo smuls sora mea din greseala angry oh go on... da u cred ca esti prea stresat sau poate fo o mostenire de fam intraba`ti parintii happy tongue sau smulgele afara happy

| deeutzabr a răspuns:

Depinde posibil sa le ai din nastere si nu le-ai observat tu, eu am un singur fir de par alb in cap se zice ca acela este norocul tau.Acum nu stiu ce sa iti zic din cate stiu eu dca iti cresc fire albe nu se trateaza decat cu vopsea

| deea_9735 a răspuns:

Vopsirea e cea mai buna.

| microb9 a răspuns:

Esti stresat? eu stiu a de la stres apar firele albe, am si eu un prieten care are multe desi are 28 de ani si a avut o viata agitata pana acum, eu asa stiu ca de la stres