| EduardTPU a întrebat:

De curand am folosit produsul Clearasil sensitive intr-o formula lichida, pentru acnee. Dar la o zi si ceva de la folosire mi-a aparut o iritatie. Ce sa fac in acest caz, iritatia o sa dispara, nu stiu la cat timp, ca din momentul asta am incetat folosirea produsului dar totusi ce sa mai fac in momentul de fata la aceasta iritatie? Si daca tot am adus vorba, ce sa folosesc pentru acnee, in afara de zineryt, sebamed, si alte produse clearasil?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Nu mai dai cu el.
Un tonic antiseptic și tinctură de propolis aplicat pe fiecare coșuleț în parte și seara te speli cu un săpun antibacterian și aplici ulei de migdale dulci, hidratează și combate roșeața!
Pa, pa.

2 răspunsuri:
| sonya a răspuns:

Inseamna ca esti alergica. Iritatia va disparea momentan nu ai ce sa faci poti sa te dai cu creme dar trece de la sine. Cat despre produse. daca iti permiti cumpara de la vichy

| Anonim2938 a răspuns:

Azi am primit 3 pachete de servetele Eridosis pe care le folosesc de la inceputul clasei a 8a, iar acum sunt a 9a. Cand nu ma dau cu ele am fata plinaaa plina de cosuri, dar dupa o saptamana dupa ce le folosesc imi trec toate si nici nu usuca fata. Am mai multe prietene care le au incercat si au avut acelasi efect si la ele. Din pacate se gasesc doar in Spania, mie mi le trimite matusa mea. in ultimele 2 luni nici nu am avut servetele si iar mi s a umplut fata. m am dat azi si deja s au mai calmat. este 4 euro pachetul acolo si in Romania gasesti, dar in Botosani si le cumperi cu 70 de lei. Daca vrei imi lasi mesaj prv si iti dau id-ul. poate mai are.