| Ch3ls3a91 a întrebat:

De curând m-am operat la unghie incarnata și din spusele doctorului totul a decurs perfect. Doar ca mie mi-a apărut o rădăcină și s-a format acolo un fel de "bubă" asa mai mare. Ce pot sa fac sa fac sa scap de buba aia, e carne umflata și prinde și coaja. Are cineva vreo soluție? Crema sau ceva natural " babesc"? Fundă asigurata!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| GabyT10 a răspuns:

Poti face ceai de galbenele si sa ti operatia in acest ceai caldut, atentie nu foarte cald. Gălbenelele conţin numeroase elemente active, precum betacaroten, vitamina C, steroli, flavonoide, tanini, saponine, substanţe tri-terpenice şi ulei volatil. Ceaiul de gălbenele prezintă proprietăţi antioxidante, antiinflamatorii, antimicrobiene, antiseptice, cicatrizante şi antiparazitare. Sper sa te ajute comentariul meu.Multa sanatate iti doresc.

| aloken a răspuns:

Ma-m operat si eu de unghie inarcanta acum un an, e normal sa se umfle deoarece acolo a fost gaura destul de mare daca spui ca s-a umflat cred ca deja ai pielea pana la unghie.Cum am spus e normal sa fie umflata dar pe parcurs o sa se dezumfle eu acum o am normala, las-o asa sa se vindece de la sine e cel mai bine.

| Ch3ls3a91 explică (pentru aloken):

Nu mi s-a umflat doar. Mi s-a făcut umflat foarte tare pielea, a ieșit pe deasupra unghiei. Doar ca a ieșit jos la unghie, nu deasupra. La rădăcină