| semy a întrebat:

De dimimeata cand m-am trezit ma dor f tare ovarele mergeam indoita prin casa, o durere ciudata care nu am simtit-o niciodata, ce poate fi? acum e putin mai bine

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Daca esti in a14-a zi a ciclului menstrual, poate ca esti la ovulatie, asta in cazul in care durerea nu provine de la niscaiva chisturi ovariene.

Elianna
| Elianna a răspuns:

Poate se apropie ciclul, sau ai facut o anexita! Daca nu este ciclul, este bine sa te vada un medic.Pana ajungi la el, poti sa iei un antispastic(papaverina, scobutil, piafen). Sau poate nu sunt ovarele, poate ai o criza de apendicita, sau ai facut o indigestie.Si...ai grija pe unde bagi degetele, ca te poti infecta (apropo de intrebarea de ieri!)!

| tyana a răspuns:

Probabil ai racit foarte tare sau esti inainte de menstruatie.Ar fi ideal sa mergi la un ginecolog pentru ca o raceala netratata la timp poate duce chiar la infertilitate.Pentru durere iti recomand supozitoare cu diclofenac(este un antiinflamator)care isi face efectul rapid. Dar repet, cel mai bine ar fi sa mergi la ginecolog sau macar la medicul de familie.Ai grija de tine!

| elena_4396 a răspuns:

Consider ca este vorba de o cistita. Cateva zile luati norfloxacin(1 cp*2/zi).

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Probabil iti vine ciclu. Daca nu, mergi la un doctor.

| dyddyyyx18 a răspuns:

Cred ca de la ciclu.
Daca durerea persista du-te la ginecolog, el iti va spune exact ce ai.winking

| incandescentul a răspuns:

Ai racit la oua

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai intretinut relatii sexuale? daca da se poate sa fi ramas gravvida. emai bine sa te consulte un medic

| RestricT a răspuns:

Sunt de aceiasi parere cu tyana