| RaVuL a întrebat:

De dimineata am o problema ma doare burta dar ma rog in zona abdomenului nu stomacul si am luat acum 2 ore un NO-SPA dar degeaba nu mi-a trecut am mai avut de vreo 2 ori dureri d-astea si am luat un NO-SPA si s-a rezolvat dar acum nu si-a facut efectul.Nu este o durere ingrozitoare dar e o durere care sa te f**a de cap.
Cum pot sa scap de ea?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Dacă nu cedează de la o pastilă, două este timpul să mergi la medic.
Bea și ceai de mușețel, este un calmant.
Pa, pa.

| pusik a răspuns:

Pai poate ai mancat ceva ce strange stomacul si este incordat incearca sa mananci ceva usor ca de exemplu o paine prajita cu unt dar sa nu fie margarina si bea un ceai de musetel el amelioreaza durerile abdominale si daca dupa o ora dupa ce ai mancat nu iti trece ia ketonal dar mai sanatos este sa nu iei medicamente caci ele distrug fiara mai ales cele pentru dureriile abdominale. Sper ca te-am ajutat. Funda?

| gioia a răspuns:

Daca te doare burta si nu stomacul pot fi mai multe cauze si pentru toate ar trebui sa te vada un doctor.No spa si nexium functioneaza dar pentru stomac sau rinichi. la urgente cu tine

| DCSHOE a răspuns:

Eu cand am dureri abdominale iau Ketonal si imi trece imediat. Incearca si tu kiss