| anonimaalee29 a întrebat:

De dimineata am sensibilitate la pleapa si ochiul drept, ma dureau, si acum am ochiul foarte rosu, mi s au spart niste vase de sange si ma doare si mai tare decat dimineata. De la ce poate fi? Trebuie sa fac un control? Mi s au mai spart de curand vasele de sange de la ochiul drept.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| eMeR a răspuns:

Da ar trebui sa faci un control, tot timpul e bine sa vorbesti cu un profesionist despre lucruri serioase. Este posibil sa fie o hipertensiune arteriala. Ceea ce iti pot zice sa eviti efortul, stressul, sa bei suficienta apa( 2 L minimum). Si doresc sa specific, apa si nu sucuri, sau alte lucruri.
In orice caz pe viitor, ar fi bine sa consulti un medic, care va putea clarifica situatia ta si te va indruma, si sfatui.
Insanatosire rapida.