| MihaelaStyles a întrebat:

De dimineata m-am trezit cu o durere in degetul mare de la picior, simt de parca m-a intepat o albina. Acolo n-am sici o vanataie nimic. Dau funda celui care-mi spume ce se-ntampla!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| AikkoxD a răspuns:

Mi s-a întâmplat şi mie. Ţi-a crescut un colţ din unghie în carne. După baie, taie-ţi cu grijă colţul ăla şi dă cu nişte spirt, apoi cu nişte ampicilină, antibiotic ceva. Mai era un remediu: frunze de patlagină. Arzi puţin frunza cu bricheta, ca să iasă seva aia, apoi înfăşori 2-3 frunze în jurul degetului şi legi cu pansament. Ţii alea acolo peste noapte şi repeţi tot aşa până îţi trece.

| Fartie a răspuns:

Poate tia crescut un colt al unghiei in carne, du-te la un medic care se ocupa cu asa ceva si el iti va spune exact ce se intampla FUNDA?

| cei7pitici a răspuns:

Sa nu fie o capușă pentru ca e jale cu ele in Romania.