anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De dimineata m.am trezit foarte ametita abia ma puteam tine pe picioare aveam o usoara senzatie de voma si ma dureau toti muschii.
Nu ma simt bine deloc, nu am chef sa fac nimic as sta in pat dar nu pot ca e prea cald, in ultimele 2 seri nu prea am dormit mai deloc din cauza caldurii.
Nu stiu ce am, ma doare in spate in partea stanga, si sanii ma doar la atingere.
Ce pot fi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
| Hydrangeaceae a răspuns:

Bună!
Sunt de părere că starea ta este din cauza temperaturilor ridicate care au fost zilele acestea.
Din câte spui tu, e posibil să ai insolaţie datorită stărilor de ameţeală, de vomă şi durerilor de muşchi.
Îţi recomand să te odihneşti cât mai mult, stai în pat până trece căldura şi ieşi afară când vezi că e răcoare.
Pune-ţi comprese cu apă rece şi bea cât mai multe lichide deoarece corpul tău are nevoie de hidratare.
Mănâncă multe fructe, legume, lactate şi salată.
Sănătate!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna!
Si eu ma trezesc asa dimineata, is toata ametita, ma culc si tarziu de tot, insa pun pe seama caldurii.
Daca te simti tot asa mergi la edic.
Apropo, nu trebuie sa se apropie menstruatia cumva?
Durerea sanilor asta poate fii.
Te pup!

| snzpaul a răspuns:

Corpul tau a fost obisnuit cu o alta temperatura, iar acum, temperatura s-a schimbat.

| NeymarJr11 a răspuns:

De la vreme / poate nu mai esti virgina / poate ai facut dragoste/sex, sau nu stiu laughing is baiat sorry=]]]]

| EMike a răspuns:

Simptomele sunt ca cele de mahmureala... Poate ai tras curent. E si de la vreme, ba e soare, ba e nor...Bea un fresh de portocale cu o lingurita de miere si o sa-ti fie mai bine.

| alexxis0712 a răspuns:

Caldura ne termina. pe toti

| cristian100 a răspuns:

Deci fix asa ma simt si eu. e de la vreme ca e asa schimbatoare, de la caldura, poate ti foame, poate ai baut multa cola, cafea sunt multe explicatii dar nu-i nimic grav

| Alex442 a răspuns:

E din cauza caldurii.Cati ani ai?

| Pitic a răspuns (pentru Alex442):

18

| Alex442 a răspuns (pentru Pitic):

OK am crezut ca o fi din cauza pubertati

| oanamihaela a răspuns:

Nu stiu cati ani ai si ar fi bine sa te duci la doctor si daca mai esti vir... si esti mare poate sa fie si din cauza cunosc cazuri