Bună!
Sunt de părere că starea ta este din cauza temperaturilor ridicate care au fost zilele acestea.
Din câte spui tu, e posibil să ai insolaţie datorită stărilor de ameţeală, de vomă şi durerilor de muşchi.
Îţi recomand să te odihneşti cât mai mult, stai în pat până trece căldura şi ieşi afară când vezi că e răcoare.
Pune-ţi comprese cu apă rece şi bea cât mai multe lichide deoarece corpul tău are nevoie de hidratare.
Mănâncă multe fructe, legume, lactate şi salată.
Sănătate!
Corpul tau a fost obisnuit cu o alta temperatura, iar acum, temperatura s-a schimbat.
De la vreme / poate nu mai esti virgina / poate ai facut dragoste/sex, sau nu stiu is baiat sorry=]]]]
Simptomele sunt ca cele de mahmureala... Poate ai tras curent. E si de la vreme, ba e soare, ba e nor...Bea un fresh de portocale cu o lingurita de miere si o sa-ti fie mai bine.
Deci fix asa ma simt si eu. e de la vreme ca e asa schimbatoare, de la caldura, poate ti foame, poate ai baut multa cola, cafea sunt multe explicatii dar nu-i nimic grav
Nu stiu cati ani ai si ar fi bine sa te duci la doctor si daca mai esti vir... si esti mare poate sa fie si din cauza cunosc cazuri