| carollina a întrebat:

De dimineata ma dor f tare ovarele, am luat un nurofen dar nu mi-a trecut, merg indoita prin casa, ce sa fac? nu mai pot de durere crying (sa nu va ganditi la menstruatie ca nu e nici durerea de acel gen nici nu trebuie sa imi vina zilele astea)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| camelya_1945 a răspuns:

Stai intinsa in pat si pune o sticla cu apa calda in zona aceea, ajuta mult la calmarea durerii si mai ia un nurofen

| 80Cris a răspuns:

Du-te la spital, de azi daca poti. Multa sanatate!

| Alexandraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a răspuns:

Probabil te-ai racit la ovare, am patit si eu asa.Pentru calmarea durerilor pune-ti ceva cald in acea zona si ar mai fi o posibila varianta, poate ti s-a format vreun chist pe ovare. Oricum ar fi bine sa mergi la medic.

| zeenath a răspuns:

Du-te la dr! Posibil sa ai chist ovarian, sau poate durerea iradiaza in burta din cauza unor afectiuni la rinichi! ( sau poate sa fie si de alta cauza )Pana sa mergi la dr. eficinet este sa folosesti un antiinflamator supozitoare! Isi fac efectul mult mai repede si eficient! Daca cedeaza durerea la supozitoare antiinflamatorii, durere de cauza inflamatorie! Cere la farmacie : Indometacin, sau Diclofenac! Sanatate!

| Zenithf a răspuns:

Poate fi de la rinichi, cum a mai zis cineva, daca ai facut nefrita sau ai nisip la rinichi, poate sa te simti la fel ca si atunci cand ai ceva la ovare. Aici gasesti ceva tratamente naturale pentru asta: http://www.boli-medicina.com/......BM-COM.php
Daca durerea este de la ovare, cauzele pot fi o infectie sau chisturi. Pentru infectie se face tratament cu antibiotice, pentru chisturi se face tratament hormonal. O alternativa sanatoasa la tratamentul hormonal este un alt tratament naturist, de data asta cu ceaiuri de cretisoara, zmeur, coada soricelului sau alte plante medicinale.