anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De dimineata ma durea stomacul si cand mi-am intins mainile ca sa iau ceva a inceput sa ma intepe in piept, acum ma doare si daca ridic mainile ma tine acolo. Ce poate sa fie, trece de la sine? Nu stiu daca are legatura dar zilele astea nu prea m-am odihnit si m-am tot culcat pe la 3-4-5 dimineata.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| CatalinVictor1985 a răspuns:

Poate sa fie o indigestie poate sa fie gastrita sau ulcer gastric ori ulcer duodenal. Si eu am avut gastrita si ma durea stomacul iar pe mine in afara de presiunea simtita in piept ma ustura si parca ma apasa am avut odata o indigestie care m-a intepat de jos in sus spre piept si inima si nu mai ma puteam aseza trebuia sa stau doar in picioare vreo doua ore pana am putut sa ma asez in pat asta dupa ce am luat un medicament gastro sa-mi revin un pic

| anonim_4396 explică (pentru CatalinVictor1985):

Am mancat snitele cu multa maioneza aseara daca are vreo legatura ..si acum o ora am luat heides si a trecut de tot stomacul dar durerea aia tot apare daca nu stau pe loc

| CatalinVictor1985 a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai e clar eu inainte cand mancam snitele ma racaia in stomac uleiul ala si maioneza nu prea mancam decat rar dar ma racaia si aia. Iar cu mustar nu trebuia sa fie iute mancam mustar normal care nu era iute dar tot ma racaia in stmac si nu-mi era bine deloc. Trebuie sa dai fuga la doctor si sa-i spui exact simptomele poate sa fie gastrita, indigestie, vreun fel de ulcer ori altceva iar medicamentatia corecta o vei primi de la doctor in cazul in care acesta isi cunoaste meseria bineinteles

| Ecaterina2016 a răspuns (pentru anonim_4396):

E bun Heides...Am luat și din acelahee hee trebuie sa îl iei maI mult timp.
Ai grija de tine :*

| anonim_4396 explică (pentru Ecaterina2016):

Eu am o relatie mai speciala cu Nexium :))
Si tu de tine :-*:D
http://25.media.tumblr.com/......1_1280.gif

Ah Nexium este deja un fel de "Porche" al medicamentelor gastricehee hee) am luat și din acesta.Scump dar eficient. Am vrut sa îti zic de el, dar am crezut ca e prea mult pentru ce aveai tu... dar totusi având durerile de care zici, chiar e indicat.Te pup și imbratisez!
P.S e dezastru cu ce dracu se întâmplă în spitale. Ce a luat dinnspital post operator de ti-a omorât ruda respectiva....Pseudomonas aeruginosa adică pioceanic? La ăsta nu prea ai șanse sad

Chiar nu stiu ce bacterie luase, murise dupa o saptamana de la operatie. Nu-mi place sa ma informez despre boli, imi da o stare foarte proasta, fac o exceptie doar pentru blanosul meu. laughing

Da și eu știu multe boli la canide și feline ...la oameni nu prea happy Oricum daca as merge în spitale acum, as merge cu Virkon la mine, ar fi primul lucru pe care l-as lua cu mine. Pupici blanosului tau.

21 răspunsuri:
| Ecaterina2016 a răspuns:

Iei cateva zile spasmomen și cărbune medicinal de la Elidor este bun.Ai grija de tine!

Multumesc mult Ecaterina kisskiss

Cu mare plăcere. Eu te înțeleg perfect, am mereu probleme cu stomacul. Dacă persista problema, mergi la un gastroenterolog.

Mi-a trecut de ieri, nu mai ma ating de sosuri. laughing

Dar le poți da oricând unor persoane "dragi tie"hee hee)
Mă bucur a ti-ai revenit!

Le dau degeaba ca nu-i afecteaza, eu am fost tuta cand eram mica si am baut energizante ca pe apa, acum sa-mi fie de bine.laughing hihi, hug virtual kiss

Ești parfum. ..Era sa mor acum câteva luni, am ajuns la urgenta. Alergie combinata cu toxinfectie alimentara.M-au intepat de 32 de ori sa îmi găsească o vena amarata. Și eu am băut energizante în facultate. Nu era de ajuns ca aveam probleme cu somnulhee hee) Oricum nu îmi place somnul...este inutil...si asa o sa dorm prea mult, când o sa craphee hee))

Doamne, mie imi bagase branula dar uitase sa desfaca restul draciilor si uite asa sangele meu curgea frumos pe mine. Nu era suficient ca am fobie de ace, mai trebuia sa vad si asta la mine laughing Recent s-a operat o ruda si ce sa vezi " operatia reusita, pacientul mort " din cauza unei bacterii luate din spital.
La mine nu-si mai faceau efectul energizantele dar le beam pentru gust, dar cum s-au scos preferatele mele de pe piata stau si eu cuminte laughing

| kavasaki99 a răspuns:

Ce ai patit mamă?

| anonim_4396 explică (pentru kavasaki99):

Ma manifest neplacut dar imi e lene sa ma adresez medicului de familie sau farmacistei laughing No mi-a trecut

| kavasaki99 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ma bucur, mi dor sa vorbimmm

Fii-miu a devenit siropos, ce a patit? Vrea bani copilul?laughing

| kavasaki99 a răspuns (pentru anonim_4396):

Da is aici in Germania si am bagat bani la pariuri laughing

Huuă! Copil rau, nu mai pupi bani doar banuti de ciocolata.