Incearca si un regim alimentar pentru slabire caci altfel nu vei putea slabi doar alergand 5 km in fiecare zi pana incepe scoala. Eu sunt pe regim de 4 zile si am slabit 2 kg. Am incercat sa mananc doar 400/500 kcal pe zi si a mers. Ma simt foarte bine.Bafta si sper ca te-am ajutat.
Eu as spune ca e bine ceea ce faci tu. Daca continui asa pana la inceperea scolii, sigur o sa te faci mai "tare". dar ar fi mai bine daca inoti, deoarece acolo toti muschii lucreaza si arzi mai repede caloriile. Daca inoti pentru 2 ore ( sau poate mai mult daca vrei) atunci rezultatele ar fi mai bune. Daca inoti, poti manca aproape ce vrei. Tatal meu inota in fiecare zi cate 3-5 ore si in cateva zile a pierdut foarte mult, iar inainte era gras, dar acum e numai bine.
Succes!
Stai linistit ca nu o sa te subtiezi doar o sa topesti grasimile, pana incepe scoala daca depui efort foarte mult o sa slabesti si 6-7 kilograme.
Dar dupa cum spui tu ca alergi o sa slabesti cam 3 kilograme.
bafta la slabit
funda
Bai eu ti-asi sugera sa mergi la sala pentru ca acolo antrenorii iti explica ce trebuie sa faci pentru a da jos din orice zona a corpului!
eu zic ca ar trebui sa alergi seara.
Eu asa faceam si am dat in 3 zile 2 kg:X [depinde si de arderile tale] Eu slabesc repede.
Mergi la sala! daca vrei sa ramai la fel de solid.
Sau daca nu poti merge la sala.Trage si uh de niste fiare asemanatoare. dar cel mai bine e la sala.
Si aa da... dimineata alegi degeaba daca peste zi incepi sa mananci. mergi pe la ora 20:00 in parc si alearga pana mai tarziu. dar sa nu mananci dupa ora 18! niciodata!
Sper ca te ajuta.. Bafta