| bobu_1986 a întrebat:

De doua saptamani am un disconfort la testicule, parca ma strange. Simt mai mult pe partea dreapta si imi amorteste si piciorul. Dupa 2 zile vazand ca nu imi trece am fost la un medic chirurg care mi-a spus ca nu vede sa am nimic si ca crede ca e hormonal. Apoi mi-a recomandat un urolog am fost si la ala raspunsul sau a fost la fel hormonal; totusi mi-a dat si tratament cu antibiotice, acum am terminat tratamentul si tot la fel simt. Daca stie cineva sau a patit asta va rog sa imi spuneti in cat timp trece.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Abraxas a răspuns:

Da... este foarte probabil (din descrierea facuta) sa fie vorba despre o orhita sau torsiune testiculara intr-o forma mai usoara, sau o "sucire" a unei ramuri nervoase ce inervează senzitiv testiculul. Daca a apărut în urma unui joc de fotbal, alunecări sau chiar datorita unui efort depus... este clar diagnosticul de torsiune a testiculului.

| bobu_1986 explică (pentru Abraxas):

Pai si stai asa. Atunci eu de ce am mai fost la medic ca sa vad daca e ceva grav... nu? daca mi s-a spus ca nu am nimic din toate astea inseamna ca nu am. Eu am intrebat daca cineva a simtit astfel de dureri cam in perioada mea (am 18 ani)