anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De doua zile am ma doare sanul drept, iar in seara asta am incercat sa-l masez cu gandul ca-mi va trece, dar nici gand.am simtit ceva tare, ca o piatra, in mamelon.mentionez ca am 14 ani si sanii sunt dezvoltati chiar bine.cand i-am spus mamei a zis ca e ceva in neregula. va rooog sa ma ajutati.imi este frica

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| PaulLa_3183 a răspuns:

Nu te alarma! Poate fi un fel de chist... apeleaza la un doctor pentru mai multe detalii si chiar fa-ti un consult. Succes!

5 răspunsuri:
| madyxo a răspuns:

Ori cresc, ori trebuie sa iti vina menstruatia...(asa patesc si eu uneori)...

| nikol a răspuns:

Pe mine ma dor cu o saptamana inainte de menstruatie.am fost odata la ginecolog si mi-a zis ca e de vina hormoni si mi-a dat sa fac o analiza la sange daca ma mai durea dupa menstruatie.dar totusi ar trebui sa te duci la un ginecolog din orice eventualitate sa nu fie altceva

| PaulLa_3183 a răspuns:

Http://www.sfatulmedicului.ro/arhiva_medicala/chist+la+san Ca sa fi informata, uite aici ceva detalii pentru ceea ce se numeste chist la san.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat