anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De doua zile imi tremura mainile cam tare si nu stiu de ce. Oare sa fie fiindca am facut cu o zi inainte ofort fizic mare cu mainile? Am carat niste greutati.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| blueangel2001 a răspuns:

Buna eu cred ca ai lipsa de calciu.Ca sa iti reinvi in forma trebuie sa ca in fiecare dimineata sa iti iei o lingura pui in ea susan si peste el miere de albine (preferabil e sa-ti faci portiunea intr-un bol ca din el sa iei cate o lingura in fiecare dimineata).E cel mai bun si eu il folosesc o sa iti intareasca organismul.

4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| ViseInCeata a răspuns:

Eu zic ca ai facut febra musculara acum ca sa stii dupa ce ridici greutati mari sau ceva de genu trebuie sa iei acid acetelastichappy incearca!

| 1Mihai1 a răspuns:

Doar o mică febră musculară.

| Empathizer a răspuns:

Daca tremuratul mainilor a inceput dupa acel efort, atunci are legatura cu acesta. Ar trebui sa treaca in cateva zile. Poti lua aspirina de 3 ori pe zi, o zi sau doua. Dac tremurul persista mai mult de o saptamana, consulta medicul.