Poti avea alergie (urticarie) la frig. Eu fac asta de la mezeluri si de la alte mancari, dar din ce am citit se poate sa faci si de la frig.
Intr-adevar, poate fi cauza unei circulatii proaste periferice, dar mai poate fi un motiv, cel al unei cantitati mai mari de bilirubina in sange, care provoaca mancarimi destul de enervante. Ca sa nu te ingrijorezi prea mult, mergi la doctorul de familie de care apartii si cerei niste analize de sange si poate va afla ceva. Niciodata nu strica un set de analize. Sper sa nu fie nimic grav si sa ne scrii ce-ai aflat.
Buna. Ar trebui sa te duci la doctor, ori ai un inceput de reumatism, ori ai Guta. Asa se numeste boala si probabil ai mancat mai sarat sau acru(otet, muraturi ) si a inceput sa iasa boala. Guta apare numai la incheieturi si cartilagii, apoi in talpa si nu este placut. Activeaza la o mancare mai acida, lamaie, otet si sare. Fuguta la doctor. Sanatate. Pup.
nana
Analize de sange si urina. Pana atunci poti lua Aerius 1 pastila pe zi, dimineata, timp de 5 zile. Multa sanatate!
Buna loveiseverything, exista si aceasta posibilitate a unei circulatii periferice proaste dar sfatul meu sincer este sa consulti un medic, pentru ca este cel mai in masura sa te poata ajuta.
Salut.am mai vazut un rasp asemanator cu ce am eu de spus.bilirubina marita in sange. cel putin asta am eu si am aceleasi simptome ca ale tale.doctorul la care am facut analizele mi-a zis ca sunt predispus la hepatita.acum trebuie sa repet analizele si daca iese din nou sfatul lui este sa ma internez la boli contagioase pentru a face o ecografie si analize mai amanuntite.
Am fost la medicul de familie si mi-a dat trimitere la dermatolog.Am sa vad ce rezolv.
Multumesc pentru. raspunsuri!