| cafea_tare a întrebat:

De doua zile nu mai dorm. Ma trezesc sufocandu-ma si am ameteli. Pulsul este mic, 48. Am facut EKGuri si ecografie cardiaca si mi-au spus ca e doar o aritmie. Ma deranjeaza cumplit, ce pot sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Bradicardia nu are legatura cu cafeaua, mai degraba cafeaua da tahicardie. Orice bradicardie care da simptome trebuie tratata. Trebuie sa mergi la un medic cardiolog cu experienta dintr-un spital mare dintr-un centru universitar mare (Bucuresti, Craiova, Iasi, Cluj, Targu Mures, Timisoara). Te internezi acolo si vei face investigatii in urma carora s-ar putea sa ti se monteze un peace-maker cardiac. Acesta este un aparat care ajuta inima sa bata la o frecventa normala. Nu amana, du-te cat mai repede, poate nu ai nevoie de peace-maker ci doar de tratament.

1 răspuns:
.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. a răspuns:

Nu cumva tu exagerezi cu cafeaua? bei cumva multa cafea? daca da...eu zic sa nu mai bei...asta ar putea fi o cauza!