Daca durerea este atat de intensa si nu mai poti rezista si nici nu poti ajunge la spital, cheama ambulanta. Alte sfaturi nu stiu sa-ti dau si nici nu ar fi indicat. Cel mai bine e sa te vada un doctor.
Probabil este vorba de apentidicita acuta si trebuiesti operata imediat. Febra confirm o infectie!
Urgent la spital, altfel pocneste apenditcita si poti murii! Suna la salvare!
NU GLUMESC!
Nu mi-a găsit nimic în cele 6 zile în care am fost internată. Mâine merg la Centrul mamei și copilului ( Moldova Chișinău ) la consultație la gastrolog și posibil să mă interneze ( Trebuia vara aceasta )
Cică n-am nimic dar mii rău în continuare.
Doamne! Fata mea du te la spital nu e de glumă te joci cu viața ta. e posibil sa ai apendicita sau cine știe...doar un medic te poate ajuta! Mergi acum la spital!
De pe 4 până pe 10 am fost internată în spital și nu mi-au găsit nimic. În continuare mor de durere și mâine merg în capitală la spital pentru că s-ar putea să am rană la intestine și să mă interneze în spital din nou de urgență.
Uof! O să treci și peste asta si drăguț din partea ta că ai scris ce se întâmplă cu tine. Multa sănătatea!
anonim_4396 întreabă: