| DelphhiN a întrebat:

De duminica seara ma doare foarte tare spatele, nu ma doare tot spatele ci doar in parte stanga la mijlocul spatelui.
Am incercat in prima faza sa ma dau cu crema, sa mi fac masaj cu Gheara Dracului (am cumparat de la farmacie).
Nu am simtit nici o modificare si am fost si mi-am luat Mydocalm. Am terminat cu Mydocalm si am fost si am luat supozitoare Aceclofen, si tot nu-mi trece.
Ce sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Lawliet14 a răspuns:

Sa mergi la doctor! Pot fi multe cauze.

| SasNetRomania a răspuns:

Daca la scoala stai pe scaun, acasa stai pe scaun la pc logic. Mai iesi si tu pe afara, mai fa si tu sport in curte. Nu mai sta numa in casa pe fb si mess te imbolnavesti!

| DaianMarian a răspuns:

Aceste dureri pot fi cauzate de pozitia indelungata in fata calculatorului, insa, un consult reumatologic este indicat in vederea excluderii altor afectiuni ( de ex: spondilatrita)