| Almássy a întrebat:

De e mai mereu cand ma enervez nu prea pot respira si vad stele verzi de parca as fi anemica(ceea ce e posibil)?
si ca sa ma calmez trebuie sa respir adanc cateva minute bune...
e normal nu?laughingtin sa mentionez ca eu nu ma eliberez de energia negativa si tin in mine adica nu injur si din astea...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La tine totul este pe fond psihic. Discuta cu un medic.
Nici eu nu injur, nu lovesc, dar nici nu fac ca tine cind ma enervez. Autocontrolul este totul.

| HotuDePrajiturele1398 a răspuns:

Cred ca e destul de normal.

| Mihaela2710 a răspuns:

Enerveazate pe o perna laughing. E mai sanatos, si de preferat intro camera izolate fonic.
Mai si spune cand nu-ti convine ceva, nu tine tot in tine. happy
Poti fi si anemica. Sti asta sigur daca ti se exfolieaza unghiile des, ti se rup si nu-ti cresc. Da mi se mai intampla si mei cateodata, da eu spun tot. Nu tin nimic in mine... Iese el/ ea mai afectat/a din cearta decat mine. (nu injur sau vorbesc urat, da spun to ce am pe inima laughing )