| jacexoxo a întrebat:

De exemplu eu fumez de 8 luni si nu m-am mai înălțat (14 ani-1, 70), daca ma opresc din fumat ma dezvolt din nou in înălțime?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
20 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nu are treaba una cu alta. Numai ca te-ai apucat cam devreme de fumat. Mami stie?

| Violleta2022 a răspuns:

Ce importanta mai are inaltimea, daca fumand la anisorii astia atat de mici, cand inca nu ai plamanii dezvoltati, risti sa faci boli grave sau cancer de plamani, sa nu mai ajungi la majorat?!

| darrio2007 a răspuns (pentru Violleta2022):

Hai că l-ai speriat!

| Violleta2022 a răspuns (pentru darrio2007):

Asta si sper

| Celcestietot a răspuns:

Da.

| Frank51 a răspuns:

Ai lipsit de la orele de biologie, îți recomand să pui mâna pe o carte(sau ochii pe monitor), răspunsul simplu este nu.

| jacexoxo explică (pentru Frank51):

Doamna de bio a zis ca nu mi afectează înălțimea

| Frank51 a răspuns (pentru jacexoxo):

Și eu ce am zis?

| jacexoxo explică (pentru Frank51):

Ca o afecteaza.

| RoCkKiD a răspuns:

Nu are treaba cu fumatul. Uita-te la parintii tau si fa o medie intre inaltimile lor, pe acolo o sa ajungi si tu.

| jacexoxo explică (pentru RoCkKiD):

Tata 1,65 mama 1, 57 eu 1, ‘70?

| sparklingqueen a răspuns (pentru jacexoxo):

E normal

Răspuns utilizator avertizat
| RoCkKiD a răspuns (pentru jacexoxo):

Deci putin probabil sa treci de 1.75 daca nu cumva ai bunici mai inalti.

| Lukasssz a răspuns:

Nu,lol.

Răspuns utilizator avertizat
| Dormeo a răspuns:

Cam tarziu, o sa ramai pitic

| thedoctor88 a răspuns:

O sa te dezvolti conform materialului tau genetic si celorlalte (nutritie, odihna, lipsa toxicelor alcool, tutun, minte inteleapta). Sanatate!

| VladStoianzismasculualfa2 a răspuns:

Mama ta si politia ce zic?