| afrodita3333 a întrebat:

De fiecare data cand dorm dupa-amiaza ma trezesc obosita si ma sipt bolnava, am o stare se rau tot restul zilei.Vi se intampla?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| BANN3R a răspuns:

Posibil sa fie o lipsa de calciu / magneziu

| BlackCinnamon a răspuns:

Probabil nu esti obisnuita sa te culci dupa'amiaza, mi se intampla si mie, mai ales daca te fortezi sa dormi. Sau asta sau e din cauza ca te culci exact dupa ce mananci, nu digeri cum trebuie. Cel mai bine e sa renunti daca nu merge nici dupa mai multe incercari.

| xPikaChux a răspuns:

Dap...mi se intampla mereu.Ar trebui sa mai stai putin in pat dupa ce te trezesti, apoi iti poti incepe activitatilehappy.Eu asa fac. Daca atunci cand te trezesti pe langa faptul ca te simti de parca ai fi bolnava vezi si negru in fata ochilor(pentru cateva secunde) inseamna ca ai lipsa de calciu.big grin

| deea_3819 a răspuns:

Da mi s-a intamplat si multa lume spue ca de la caldura funda?