Nu, pe fata doar cu apa ma spăl, zeama doar la mâini îmi provoacă mâncărimi, deoarece cu mâinile decojesc legumele.
S-ar putea sa fie urticarie aquagenica, îți poți da seama dacă ai relativ aceleași reacții și când transpiri. Dacă ai alergie și la vinete /ardei indica alergie de tip alimentar, da, este posibil.
Da mi se întâmplă și când transpir
Inseamna ca suferi de urticarie aquagenica, dar probabil ști și tu acest lucru, ma gândesc ca ai fost la medic dar nu ai rezolvat mare lucru.
Nu am fost la medic, am citit povestea unei fete de 19 ani care are aceleași simptome ca mine plus încă câteva fete de pe YouTube, la medic nu cred ca o sa merg ca am auzit ca nu sa găsit leac, oricum m-am obișnuit cu ustarimile chiar dacă sunt neplăcute.
Ciudat. Îți recomand să mergi la un medic dermatolog. Poate să nu fie alergie la apă (nu cred că există așa ceva) ci mai mult ca sigur la săpunul pe care îl folosești sau mai poate ca apa să fie contaminată.
Acea lucru mi se întâmplă de mai bine de un deceniu, la fel ca tine am spus ca sigur e de vina apa sau gelul de dus dar de atunci am schimbat o grămadă de geluri de dus și dacă apa era contaminata sigur același lucru pațiau și părinți și frați mei plus ca aceste simptome îmi apar oriunde îmi fac dus (acasă, la prieteni, spital, neamuri etc).
Acum ceva timp o prietena mi-a spus ca e posibil sa fie alergie dar mi-am zis ca nu prea are cum asa ca am cautat pe net și am găsit povestea unei fete care are exact aceleași simptome după am cautat pe YouTube și la fel deci sigur e alergie.
Deeaandreea9156 întreabă: