| traficanta a întrebat:

De fiecare data cand ma trezesc dimineata si ma ridic din pat ametesc foarte rau, astazi era sa si cad. Oare din ce cauza mi se intampla? Multumesc >anticipat:"

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Lipsă de calciu probabil. Dar se poate şi de la tensiune pentru că în momentul în care te ridici tensiunea îţi scade brusc de unde rezultă ameţelile. Mai ales dacă ai o tensiune mică atunci când scade e normal să ameţeşti. Păţesc mulţi oameni aşa, stai liniştită. Dacă nu mergi la un doctor să-ţi dea să faci analize şi în consecinţă dacă ai lipsă de calciu ceva calciu.

12 răspunsuri:
| cosmin_2318 a răspuns:

sad esti anemic ai nevoie de vitamine.incearca vitamax sau centrum is foarte bune. asa pateam si eu, cand ma trezeam ameteam sau cand imi vinea sa ma intind. dar cu niste vitamine se rezolva.sanatate

| georgegs a răspuns:

Anemie.sau.cadare.de.calciu/.,du-te.la.un.medic
ar.fi.cel.mai.bine/.funda?

| 0va_9916 a răspuns:

Si eu patesc la fel in fiecare dimineata. ma ridic si ma ia o stare de ametelea foarte mare pentru cateva secunde. poate fi lipsa de calciu

| ColoredLove a răspuns:

HeyhappySi mie mi se intampla asta destul de des.Nu iti face probleme.Nu e nimic grav.Totul se datoreaza fapului ca te ridicibrusc din pat, sau mult prea devreme.Ca sa nu mai patesti asta urmeaza urmatorii pasi:
-Deschizi ochii si stai 1 minut culcata in pat cu ochii deschisi.
-Te ridici in fund si stai cateva secunde.
-Te ridici din pat si nu vei mai avea ameteli.
Sper ca ti-am fost de ajutor:*
Take care!

Ai putea sa fi anemica, dar si daca te ridici prea brusc din pat capul tau o ia rasna si ametesti. Ar fi bine sa-ti faci niste analize ca sa vezi daca nu cumva suferi de anemie.

| katala a răspuns:

Daca te ridici foarte repede e posibil sa fie vorba de o variatie brusca de tensiune, sau o problema a aparatului vestibular (aflat in urechea interna) care e raspunzator de mentinerea echilibrului; mai poate fi vorba si de o anemie. Indiferent de raspunsurile pe care le vei primi aici insa, trebuie sa ajungi la un medic pentru a stabili cauza exacta. Multa sanatate!

| missbee a răspuns:

Poate eşti mai zvăpăiată şi te mişti prea repede. laughing Încearcă să faci procesul cu trzitul din pat mai domol, să nu mai ameţeşti.
Poate fi o anemie sau o lipsă de calciu, deci îţi recomand nişte analize clasice de sânge.
Poate fi totuşi de la căldura din ultimele zile...
Mănâncă multe fructe, eventual ia nişte calciu efervescent.
:*

| loredana2012 a răspuns:

Cred ca de la caldura si deshidratare.Si incearca atunci cand te trezesti sa mai stai putin in pat, nu cum te-ai trezit gata, te dai jos, ar putea fi si asta o cauza.

| (̅_̅_̅(̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅̅()ڪے a răspuns:

Si eu sunt fix asa. Lipsa de calciu. ( de cand m-am nascut crying.) ia vitamine in fiecare ziwinking

| elyssa20 a răspuns:

Esti anemic. da fuguta la medicul de familie pentru niste investigati amanuntite.si eu sufar de anemie si am aceleasi simptome.sanatate multa.

| marrr a răspuns:

Anemie, tensiune oscilanta, cadere de calciu. Du-te sa te consulte un medic. Fiind vara, iti recomand sa te hidratezi mai mult si sa iei 3 mese pe zi (dar sa nu contina multe grasimi pentru ca nu fac bine pe caldura). Poti manca salate, cartofi, carne de pui/peste(sa nu contina mult ulei), fructe si legume-care fac foarte bine pe caldurile astea-.

| Gigi_1967 a răspuns:

Si eu patesc la fel de fiecare data cand ma ridic din pat sa dupa scaun imi vine o ameteala si nu mai vad nimic si imi mai vine sa cad jos parca turbez si nu mai stiu de mine am luat vitamine si calciu si tot asa patesc.