| Anaaacarolina25 a întrebat:

De fiecare data cu o saptamana inainte sa imi vina menstruatia ma doare foarte tare in partea stanga ca niste intepaturi...o fata mi-a spus ca s-ar putea sa am ovarul inflamat? Daca da ce se poate intampla si daca exista tratament
P.S iam spus maicami sa mergem la doctor si tot imi spune ca nu am nimic ca e normal... (am intepaturile astea de luni bune )

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Adry05 a răspuns:

Nu prea e normal... In partea stanga gen pe langa sold? De obicei cand ai dureri e burta efectiv sau zona aceea a uterului. Eu zic sa te mai tii de mama ta sa te duca la doctor, sau sa te duci cu o alta ruda macar pentru linistea ta.
Eu sincer n-am mai auzit de dureri acolo la menstruatie.Vezi sa nu fie vorba de apendicita sau altceva.